گروهی از آشپزهای چند ستاره در مراسمی در بارسلون برخی از دستورهای پخت او را انجام دادند. آیا پخت غذای سالوادور دالی مانند شاهکارهای او فراواقعی است؟ سرجیو هومادا، سرآشپز اسپانیایی در بارسلون میگوید: «این دستورهای غذایی واقعاً سورئال نیستند. بیشتر آنها را میتوانی بپزی. فکر میکنم جنبه سورئال آنها این است که این روزها کسی آنها را درست نمیکند. این دستورها را در رستورانها پیدا نمیکنید چون از مد افتاده و یا قدیمی هستند. ولی تهیه غذا از روی آنها سخت نیست.»
کتاب در دوازده فصل، شامل ۱۳۶ دستور پخت غذا است. نقاش اسپانیایی در زندگینامه خود به نام «زندگی پنهانی سالوادور دالی» گفته است آشپز شدن رؤیای اولیه او بوده است. مونتسه آگور، مدیر موزه دالی در «فیگوئرس» (Figueres)، زادگاه نقاش سورئالیست با اشاره به ارتباط غذا و هنر از دید دالی و همچنین تکرار مضمون غذا در آثار او میگوید: «دالی میگفت فیلسوفانهترین اندام بدن انسان، آرواره است. او غذا را با تکامل خودش هماهنگ میدید و از عمل خوردن، تعریفهای متفاوتی ازجمله اروتیک، محافظهکار و یا سادیسمی ارائه میداد. او هنر آشپزی یا گاسترونومی را با تاریخ هنر در ارتباط میدانست.»
کتاب آشپزی سالوادور دالی توسط انتشارات معروف «تاشن» در شهر کلن آلمان دوباره ویراستاری و به بهای ۵۰ یورو در زبانهای مختلف منتشرشده است.